Oj, oj...

Jag uttalade mig precis på en vuxen blogg. Jag läste alltså en vuxen blogg. Om du oxå vill läsa en vuxen blogg följ länken här.

Blir så jävla arg när jag ser surpungar uttala sig om att det är gener som styr att män är så överlägsna. Att historiens antrepenörer är ett tydligt tecken på det. Ok...  killar har i alla tider fått göra precis vad de vill och brudar ansågs vara prostituerade om de gick utanför dörren för ofta... vad lämnar mest utrymme för skapande och företagande? Med allmänt accepterade teorier om att kvinnor inte var mer än barn man fick ligga med... hur skapar man sig det där självförtroendet som kanske behövs för att slå sig in på en mansdominerad marknad?

Gubbar alltså...

TV licensen tvingas på oss

Alltså hur störd kan en licens vara innan den blir olaglig? SVT ska börja sända hela sitt utbud över internet och därför måste ALLA med en dator börja betala TV-licens. Jag kollar faktiskt på tv ibland. Jag har mina program jag ser. MEN inget av dem går på SVTs kanaler. MEN SVTs kanaler ingår i mitt kanalpaket... som jag betalar för. Måste jag betala IGEN då för de kanalerna som jag inte tittar på? När jag zappar så zappar jag extra fort för att slippa se vad det är på era kanaler SVT. Jag hatar er. Men jag är också ärlig. Det har blivit en principsak att inte kolla på SVTs kanaler ELLER lyssna på radio. Jag har min Ipod på mig när jag åker bil och buss.

Ingen kommer få lagen prövad heller. Har du en dator ska du betala. Betalar du bara räkningarna med den? Är det en speldator? Sparar du dina semesterbilder och kollar på hyrd film bara? Skit ner dig och betala. Hur mycket ska vi slå vad om att de kommer höja licensen med nu när det kommer bli helt omöjligt att komma undan den? Det står att man ska kunna spärra tv-sändningen på något sätt. Ska vi slå vad om att det kommer bli skitsvårt att bevisa att man gjort det?

Hela världen borde betala TV-licens till Sverige nu när det kommer sändas svenska kanaler över nätet. Fan vad bra för oss! Good bye statsskulden.

När man är fattig...

... så tänker man seriöst över oseriösa alternativ.

erica säger: inga pengar
                       yeah that sucks
John säger: yea
erica säger: Thats me after paying rent
                       Im thinking of moving to a box out on the street
John säger: hahaha, that could work, were in a box
                       but out of stockholm
erica säger: If I live in a box I could live at any adress
                      Sthlm City
                      here I come
John säger: where will you cook?
                        no storage...so...not an option really
erica säger: I'll buy food out. With no rent I'll bee rich
John säger: oh yea... what about shower?
erica säger: here at work
                       I'll go home to my relatives to wash clothes
 John säger: hahaha, and to keep all your cloths and PC??
erica säger: no, I'll live in a box with room for a bag
                       I can carry the bag with me so I dont have a break in while Im at work
                       I can probably bring the box as well
John säger: hhhmmm, its feasable....tempting.......tempting

Saras museumtur

Sara har hittat en massa olika enkronor i sin plånbok. Tre sorter känner vi alla igen men 2009 har en väldigt futuristisk baksida; bara ränder med olika mellanrum. Samt en Carl Gustav monograms framsida. Synd att hon ska gå och handla upp dem. Annars hade jag kunnat lägga upp bilder för alla intresserade nördar.

Politik, politik, politik

Allt måste sägas tre gånger för att det ska kännas rätt. Det är en sån där arketyp grej... undrar hur det blev så.

I alla fall. Jag har blivit väldigt politisk på you tube. Kan man spåra sina kommentarer på något sätt? Finns det en lista på min sida över alla mina inlägg?

Precis såhär politisk har jag blivit. Jag får inte lägga in mer kommentarer utan att göra något slags test! Och nej, jag såg inte att jag skrivit fel. Jag fick göra om det.


Vad har jag kommenterat på?

Tobak: Man ska inte få röka utanför sin bostads väggar eller rökrum.

Sexköpslagen: Borde vara lagligt med prostitution. Lagligt prostituerade och lagligsex-köpare kan hjälpa till med att rensa upp i den OLAGLIGA människohandeln och de som vill jobba med det kan göra det.

Invandrarpolitik: Finländaren som kommenterat precis innan mig kan dra åt helvete och jag hoppas att han någon gång behöver fly så att alla länder kan neka honom inträde i landet. GEMENSKAP är det vi försöker åstadkomma här eller? Håller med FP om att språkprov ska vara obligatoriskt för medborgarskap. Har du inte medborgarskap eller för avsikt att skaffa ett så skickas du hem igen när det lugnat sig lite. (Det sista blev in the moment just nu).

Piraterna: Bra tanke med patentgrejen.

Medborgarrätt: Svårt... jag vill ha övervakning på offentliga platser. Det finns så många dumskallar. Men jag tycker inte att någon ska kunna hämta ut personuppgifter för snatteri. Jag vill inte heller att en privatperson ska kunna jaga privatpersoner. Då kommer folk till slut inte vilja registrera sig längre.

Det var säkert en massa mer... känner mig lite tom just nu. Jag har ingen aning om vilket parti som passar mina åsikter bäst. Jag tycker mycket men jag är ingen tänkare precis.

Till alla som trodde att piratpartiet bara är finniga fildelare





Interaktiv musik

Kollade lite sidor idag och hittade den här roliga saken. Ett band har lagt upp 4 av sina låtar och separerat ljuden som bandmedlemmarna gör. Det är 4 medlemmar. Du kan välja vilken låt varje bandmedlem ska spela eller om du vill att någon ska vara helt tyst. Mycket roligt pillande!

Genierna bakom den roliga videon
Cold War Kids

Vill ha!

FAN! Vad väskor jag hittat just nu. Vill ha allihop! Men hur ska jag kirra det? Är inte rik precis. Sätter in bilder på det jag vunnit senare! (Det är mer än en vecka kvar på en del av grejerna.)


You are mine! Mohaha!

Dag 2 på mitt nya liv

Frukost: Godis
Träning: 3 km + några situps på pilatesbollen

Ska ner till tvätten nu... undrar hur många trappsteg det är.

Träningscykeln har anlänt

Farmor och farfar ringde på dörren runt 12 och med sig hade de mitt nya liv. Mammas träningscykel. Jag har hittills cyklat 2 km och det kändes som att mina ben skulle göra myteri redan efter 1 km! Jag har mycket jobb framför mig.

Beach 2010, here I come!

Europavalet



Nu är det alltså dags för mig att gå till valstugan igen. Det känns som när jag precis fyllt 20 och skulle köpa på systemet för första gången. Jag vet att jag har rätt att vara här men känner mig ändå skyldig/utanför på något sätt. Vad är det jag röstar på? Hur gör jag? Ska jag dra för gardinen?

Jag hade tänkt att det här skulle bli ett jätteseriöst inlägg med djup info men jag är inte djup och speciellt inte när det kommer till partipolitik. Jag letar desperat efter de här proven som Sara pratade om på tunnelbanan.

Hjälp mig göra något bra!

Jobb

Mycket jobb idag. Skönt. Dagen går så mycket fortare.

Långledigt! Fan vad skönt... även om jag måste jobba med den där grejen på fredag så kan jag jobba hemma! Hihihihi. Så skönt att kunna sova i min egen säng 5, FEM, nätter i rad.

Sjuk

Sjuk idag.. eller jag har väl varit sjuk sedan förra måndagen men i fredags tog energin slut totalt. Funderar på att göra lite te innan jag ska ner i tvättstugan. Måste gå och handla oxå. Kalle har lyckats slarva bort brödet. Jag fattar inte hur det gått till. Det är inte uppätet för påsen ligger inte i soporna.

Dagens skoj var att Robin ringde. Han har nu landat i Stockholm för sommaren. Så att käka på "hans" restaurang är ett av målen i sommar!

Dagens oskoj är att det är så jävla svårt att fixa med Ipoden!

Tillsammans är man mindre ensam

Ännu en bok som jag håller på att läsa. Den ligger till och med på mitt nattduksbord. Betydligt bättre inledning än den tidigare nämnda. Måste bara försöka hålla mig från att se filmen innan jag läst klart den! Ser jag den innan så kommer jag aldrig läsa ut den. Och Audrey Tautou som är en av mina favisar!


Fick Bonnier lite reklam oxå

Buddenbrocks

En klassiker jag fått i present. En familjehistoria från runt 1890... typ. Anses fortfarande vara aktuell. Började nyligen läsa den... har inte tagit mig förbi släktträdet än! Det är som en isländsk saga! 50 sidor släktskapsförklaringar! Aja... den blir kanske bättre snart... och lite mer aktuell.


Mitt sökande kan vara över



Kan vara den snyggaste datorn jag någonsin sett... såg även att det fanns flera färger nu när jag googlade den. Kanske blir en vit ??? Den finns även i två prestanda varianter. Vad jag kunde se så var det bara EN grej som skillde de två varianterna åt men priset skiljer sig med flera tusen. Ska fråga min personliga datanörd om det är värt det.

Tvätta, städa, laga mat och handla

Min helg.

Tomteverkstad

Ibland känns det som att jag lever i en tomteverkstad... och jag är precis lika mycket tomte som alla andra.

Vem är du, vem är jag?

Rövrumporna

Kalle blev bajsnödig och slängde luren i örat på mig. Han var tvungen att lyfta upp Walle och springa hem så han kunde inte prata mer. När han kommit hem och skitigt färdigt så ringde han upp:

-Hej, jag var tvungen att springa.
-Jag märkte det. Stackars Walle.
-Ja... det gick på 10 sekunder. Jag fick knipa så hårt att jag har träningsvärk i rövrumporna...

Skön felsägning.

Wolverine origins

Vi var och såg Wolverine i helgen. Den hade den där lite obehagliga Macho-snyft känslan rakt igenom. Coola karaktärer som var goda dog en efter en. Två nya karaktärer som överlevde var dock Viktor och Gambit. Jag och Kalle tjafsar om att Viktor skulle vara Sabertooth... Jag tror inte att Sabertooth och Viktor är en och samma i filmerna. Gambit verkade helt överlägsen i sina krafter... var har han varit i film ett och två? Det bidrog ytterligare till konsitghetskänslan. Alla var så jävla överlägsna i den här filmen. Alla var profs på sina krafter och inte det minsta jagade av "vanliga" människor.


Paris

Ikväll bär det av mot Paris. Jag ska sitta emellan Filip och John. Stackars dem säger jag bara. Mina skor började lukta redan förra sommaren och det har inte blivit bättre i år. Utöver det så har jag även min gamla serveringströja på mig. Efter 3-4 timmar börjar den lukta gammal skoghuggare. Det spelar ingen roll hur nyduschad jag är eller hur mycket deoderant jag tar på.

Ta det lugnt grabbar. Jag lovar att byta tröja innan vi åker.

Your ID, please.

Mitt leg gick ut  den 9 Maj 2008. Har kunnat handla både på systemet, kort utan kod, hämtat ut post, kommit in på krogen och allt annat som man ska ha legget till. Inge problem tills i helgen. Som tur var så var kvinnan i postutlämningen inte surare än att hon skällde på mig. Jag fick hämta ut mina saker ändå. Ett par äkta dior solglasögon och en kanske inte så äkta Chanel 2.55 jumbo i svart skinn. Tradera är en drog.

Nääääästan såhär snygg

Varför ska de bästa vara äckliga knarkare?

Jag lyssnade för första gånge på Pete Doherty idag. FÖRSTA gången och nu är jag också kär. Varför måste han vara en äcklig, morallös knarkare?? Samma med Amy Whinehoue. VARFÖR!?! Om jag köper er musik... köper jag knark åt er då?


Tur att you tube finns så jag slipper moraliska dilemman som detta.

Ciara, vad håller du på med?

Jag har alltid gillat artisten Ciara. Sjunger bra, klär sig bra, sjukt snygg, dansar som en gudinna OCH hon verkade ha integritet. När hon skulle visa ett sexigt danssteg i the Tyra show så vägrade hon vända rumpan mot kameran eftersom hon hade kjol på sig. Jag blev imponerad.

Nu är jag inte så imponerad längre. Ciara har en ny skiva på gång/redan ute?, iaf så är den väldigt färsk.... På skivan ligger ett spår med CHRIS BROWN! Något som inte är så färskt är misshandel av Rihanna som lille Chris är skyldig till. Hur kan hon ge ut skivan utan att ta bort spåret?!? Ciara, you brake my hearth.


Inte redo än

Blogga? Nä...

Jag känner inte för att skriva. Det finns bara saker som irriterar mig -inte engagerar mig just nu. Kalle är såklart det mest irriterande momentet. Fan vad störig och barnslig du är Kalle. Och LAT!

Det blev lite iaf när jag väl satte mig. Har försökt tänka ut lite saker som skulle vara roligt att skriva ner under veckan men de försvann lika fort som de kom. Kanske borde gå runt med penna och block i brallorna? Men är inte det mer sånt som författare gör? Jag vill ju bara ha en blogg som är rolig att läsa ett år senare. Jag sparar min gamla Lunarstorm bara för att dagboken inte ska försvinna. Har tex listor från ett par julaftnar där jag räknar upp allt jag fått.

En riktig författare

RSS 2.0