Aaaah

Det var skönt, det var hårt och nu är jag helt slut i varenda muskel. Skulle luta mig mot väggen som hjälp att hålla balansen. Det gick inte eftersom att min stackars arm började skaka okontrollerat.

Jag har tränat ett styrkepass om någon undrade.

Jobb, jobb, jobb

Löneförhöjning på grund av prestation. Först kände jag mig jättestolt och det var jättekul att mina kolleger pratat bra om mig, men nu mår jag riktigt dåligt. Jag känner en otrolig press på mig att fortsätta prestera lika högt som jag gjort i senaste projektet. Att jag måste jobba över varje dag, inte sitta sysslolös i 2 minuter ens, hålla koll på vad alla andra i projektet gör och hur det går för dem. Beyder det här att jag nu förväntas ta asvar för hur det går i projektet? Klart man alltid är anvarig för sig själv men anses jag nu vara ansvarig för att allt blir klart i tid och är rätt? Det känns som att jag ska bli påkommen vilken sekund som helst... påkommen med vad? Att jag egentligen suger och inte förtjänar allt bra som de andra sagt om mig. Det känns som att jag luras :(

Kan löneförhöjningar tas/ges tillbaka?


DNA-prov

Vi har alltså haft ett lyckat(?) inbrott på kontoret. De har försökt två gånger den senaste månaden och lyckades nu ta sig in genom att såga hål i en vägg. Det är helt mjöligt på mitt skrivbord efter fingeravtryckspulvret polisen spritt över hela socknen. Om vi hittade något som kunde vara DNA bevis ville de väldigt gärna att vi lämnade in det.

Möjligt DNA-prov vi hittat består av cigarettfimpar och ett par bajskorvar i en hink. Alltså... de gör inbrott på källarplanet i ett bostadshus och känner att det trycker på? Håller man sig inte tills man flytt platsen? Jag är mycket förbryllad.

Om det nu inte är en av tjuvarna som bajsat i hinken... vem har gjort det då? Den stod liksom inne på gården. Vem?!


En helt vanlig pedofil och våldtäktsman

Ett bra tag nu har man haft häxjakt på rika affärsgubbar som gillar att knulla minderåriga. Det är bra. Det är skitbra! Rika gubbjävlar ska inte komma undan med att lura småtjejer och utnyttja dem till sina sjuka fantasier.

Men det är visst skillnad på rik gubbe och rik gubbe.

Roman Polanski är inte bara rik gubbe... han är ett geni också... och så är det synd om honom. Så det är inte samma sak när han drogar och våldtar en trettonåring?? Att han flytt undan lagen i över 30 år?

Och hur kan vissa personer försvara honom?! Andra kulturgubbar såklart. De har säkert egna drömmar om att få ligga med vackra oförstörda småflickor och pojkar. Det är väl inte så farligt? De vill det säkert själva de små frestarna? Det måste vara vad pedofilerna ligger hemma och intalar sig  för att stå ut med sig själva.

RSS 2.0