Nudlar

ett tag nu har jag tänkt på en sak. Nudlar. Alla skojar om att nu när de är fattiga så måste de leva på nudlar och vatten. För ungefär 5 år sedan var det verkligen hur billigt som helst. 5 paket för 10:-, 12 paket för 20:-. Men nu? 7 spänn för ett paket?! Ack, ack, ack...

Det började nästan bli bra

Valde "Läs mer" på veckans blogg. Den handlade om kvinnligt skönhetsideal genom tiderna... för det första så skrev hon "sätt" istället för "sett" (förlåt, jag känner mig lite sårad så jag tänker vara precis så skadeglad jag vill).

Afrodite ansåg hon var en sund och naturlig kvinnlig avbildning... om man fött barn. Afrodite är lite rund i ansiktet och har en liten, liten putmage. Resten är smalt. Statyjäveln är betydligt smalare än mig. Men tack du fjortis som ska slänga runt moralkakor om osunda självbilder. Nu mår jag jättebra. Jag var oxå smal när jag var tonåring. BMI 18-19 var vanligast, 16,7 som lägst. Jag tror ändå Sten-Afrodite var smalare än mig. "Troligtvis".

Om ni är så jävla obildade att ni inte vet hur Afrodite ser ut

100 inlägg

Nu har alltså även jag nått denna magiska summa av inlägg. Tänkte att det skulle handla om min resa till Eskilstuna idag.

Vi åkte alltså till Eskilstuna idag. Tog tåget. Det har regnat hela dagen. Jag köpte ett par svarta puma sneakers och ett par springskor. Hittade även syrrans julklapp inne på DUKA. Ja, jag börjar tidigt men förra året köpte jag julklappar för drygt 10 000 så jag måste börja tidigt. Kalle köpte ett par nya hörlurar för han tycker att det är mycket bättre än högtalare (suck). Vi åt på McDonalds. Sen åkte vi hem. Det regnar nu så mycket att det börjar rinna ner från håret över hela ansiktet... som att stå i duschen ungefär.

Regn, regn, regn...

Om någon har missat det så regnar det ute. Det regnade även i fredags, hela dagen. Lördags, hela dagen. Idag... regnat hela dagen. Har hört att det regnat en del på nätterna också.




Blä.

Jag älskar när andra hittar saker åt mig

Själv är man helt tondöv så det är så skönt när andra upptäcker sånna här roliga saker åt en!




Hittade den här oxå... på tal om musikalisk.

För att vi är söta



Kalle säger att jag pussas hårt... men det är ju så skönt! Väldigt bra kort på oss måste jag säga... vi båda ser så smala ut! Korten är tagna i nya lägenheten så de är ungefär 2 månader gamla bara.

Före bilder...

Tyvärr har jag inga bilder på hur det ser ut just nu men jag hittade några från flytten. Det kommer väl "Efter bilder..." någon gång senare. Första bilden är vårt gamla vardagsrum.


Nisse och Karin hjälper till att städa ur gamla lägenheten

Nya vardagsrummet... det ekar fortfarande


Kalle i vårt sovrum


Mamma, Pappa och Emma kom upp med mina grejer
från Småland

Tömde kameran

För ett par veckor sedan hittade vi äntligen en sladd som fungerade till kameran. Det var ungefär 100 bilder. Ungefär 95 var på Walle.



Fan vad jag älskar min hund.

Sony Ericsson W595 pink

Hur kunde jag glömma att säga det! Lämnade in min gamla på lagning igår och fick detta finfina erbjudande. Mobilen gratis och får behålla mitt asbraiga avtal. Behöver inte heller betala det som är kvar på den gamla mobilen? La till 3Musik men jag vet inte hur bra det var. Ska ge det en sista chans ikväll men hittar jag inte fler låtar så får det vara.



Vilken jävla låt



Terminator Salvation

Värd att se! Läskiga robotar med otäcka ljud. Många olika robotar. Världen i spillror. Inte alltid så logisk men väldigt läskigt emellanåt. Det enda riktiga minuset är när "hottingen" kommer in i bilden. Hon sliter av sig pilotjackan för att ist strutta runt i en figursydd, tunn skinnjacka med urrigning. Och mycket riktigt så fryser hon sedan på kvällen och måste kramas lite. Blä.


Suck och stön

Måste lämna in min mobil idag. Den går bara mer och mer sönder. Men det är ju så jävla jobbigt med lånemobilen man får!! Den är gammal och assunkig! Man får inte ens en känd modell utan något jävla 50 kronors lego.

Men men, kan passa på att hämta ut biljetterna till bion ikväll. Det blir Töörminator. Och så kan jag kolla in datorn jag vill ha!

Det börjar hända saker

Midsommar - Småland, jaktstugan. Fan vad gött det var förra året.

70 årsfest - Låter kanske trist men jag är väldigt släktkär och temat är lila och guld. Gärna hatt på det. Jag måste ut och shoppa. Dessutom hade jag tänkt komma ur mitt tråkskal och försöka hitta på någon aktivitet att roa mina kära släktingar med.

London - Gunilla och jag åker till London över 3 dagar. Vi ska shoppa och hälsa på Samuel och Hanna i deras nya lägenhet.

Dublin - Blir nog ett större gäng ur familjen som ska dricka öl och kolla in Irländarna på hemmaplan.

Mikaela gifter sig - Jag har inte blivit tillfrågad att var tärna. Jag vet inte hur jag ska reagera. Lägga bajs inuti presenten?

Förutom detta så ska jag även försöka ta mig ut på en roadtripp till Amelie och hälsa på henne på Kolmården. Syrrorna ska vara uppe i Sthlm mycket i sommar och måla fasters hus. Det kommer oxå bli kjempegrejt!

Sommarens mål
Trots mitt tidigare inlägg så ska jag försöka gå ner iaf 5 kg innan Mikaela gifter sig. Så att jag kommer i klänningen! Fan vad jag kommer behöva kämpa :(
Få Kalle att klara teorin till körkortet.

Fan vad jag älskar Östeuropeisk musik

Jag vet inte om det ligger i generna på mig men så fort jag hör denna härliga brytning blir jag alldeles förbytt. Till och med dragspelet känns sexigt!


Drama på kontoret

Någon har bajsat. Denna Någon har sprutat rengöringsmedel för att dölja lukten. Vad nu det skulle spela för roll när Någon inte har tvättat toan efter sig ordentligt. Pricken över i:t är att det är en brun skraprand på ringen.

Bajs-skrapet är på, för den sittande, höger sida av ringen. Vi har alltså att göra med en person som lyfter på högra benet för att torka sig? Det var ganska nyligen då bajslukten kändes direkt när jag klev in, trots rengöringsmedel. Alltså under tiden som några av oss åt lunch?

Om jag hade haft min kamera här hade jag kunnat ge er bildbevis på att precis så äcklig kan Någon vara på ett företag med endast 8 anställda närvarande. När man bajsat på jobbet och skäms tillräckligt för att försöka dölja lukten, kollar man inte oxå att toaletten är ren?

Min mamma är uppenbarligen bättre än Någons mamma.

Monkey Island is back!

7 juli mina vänner, då blir livet lite roligare. Monkey Island 5 släpps nämligen till PC då; Tales of Monkey Island. Guybrush Treepwood ska i fem nya episoder ta med oss på ännu en resa över du 7 haven.  Lucasarts släpper en  specialbox med alla 5 spelen nu till sommaren. Du betalar ett paketpris och får hem ett spel i månaden. Kan inte svara på om det även gäller i Sverige.

Guybrush har fått en makeover och ser nu ut som en australiensk surfare mer än "white and nerdy" som i de två senaste spelen. Jag hoppas verkligen att de inte ändrat på hans personlighet dock! Den här killen är humorns McGyver med bland annat tuggummi och en pajform som lagningsmedel på en trasig eka. Monkey Island serien är mycket humoristisk och framför allt ironisk med vackra och knasiga miljöer. De tidigare Monkey Island spelen är "tänkarspel" där du ska lösa problem men ibland så måste du även träna din gubbe i  "Battles". Vid konversationer får du själv välja i vilken ordning du vill prata om saker, om du vill vara trevlig eller härligt oförskämd. Jag hoppas de fortsätter i samma anda.

Förutom fem helt nya spel så släpper Lucasarts även The secret of Monkey Island: Special Edition. Alltså en remake av det allra första spelet i serien! Min sommar är räddad! Jag skrattar redan åt Guybrush's skämt.


Antihjälten Guybrush

Vad jag kan hitta så kommer Tales of Monkey Island ävan släppas till Wii och XBOX.

Intetnytt.se

Go visit.

Daniel Westlings och Runars twittrar rekomenderas varmt.

Hjärtat svider av ett rus

Jag vill skrika rakt ut! Mina absoluta favoritsångare i en live-duett!?! Hur har jag kunnat missa det här?!? Dåligt ljud men fan så bra ändå.


I helgen tittade jag lite på TV

Var hundvakt hos mina svärföräldrar och passade på att titta på TV. Det fanns verkligen INGET att titta på. MEN så kom FETA HAR SEX programmet. Det är alltid äckligt med människor som är så feta att de inte kan gå själva men det här?! Det var faktiskt ganska intresant att se hur normala alla feta (i programmet) tycker att de är. Och nu menar jag inte fet som jag eller ens Buddha. ÄCKLIGT FETA.

Jag grips av ett tryck över bröstet när jag ser kvinnans 1,5 meter långa och förhållandevis PLATTA skinkor. Jag tycker så synd om henne. Varför gör hon såhär? Varför äter man tills man inte kan gå, tills man blir sjuk? Jag svullar ordentligt, ganska ofta men jag kan oxå låta bli. Om så här stora människor bara skulle äta normalt så borde väl vikten rasa av? Vem vill leva sitt liv i sängen när man kan göra något åt det?

Killen här verkar åtminstonde kunna motionera men hur friskt ser hans högra ben ut? Om han skulle skridskoåka bort sin övervikt, vad händer då med den där grejen på hans ben?


Det här inlägget tillägnar jag min oförstående syster Sara

Den är en ren jungel där ute Sara. Det är SVÅRT att hitta den snyggaste väskan, till det bästa priset OCH äkta. Idag ska jag till Chanesse och kolla om jag kan göra något fynd. Vet inte varför jag inte gått dit tidigare. Iofs var det bara skit när jag var där första gången. Men jag ska ge det ett försök. Kommer de ha min väska?? Jag hoppas det!

Puss Sara. Jag älskar dig.

Igår fyllde Filip år, om nu någon missat det.

Star Bar som inte alls skulle stänga när allt kom omkring... och inte bytte personal heller, var målet. Eller ja, att supa Filip full var väl det egentliga målet.

Trevligt sällskap och lagom mängd alkohol. Kvällens 3 starkaste minnen var mitt första toalettbesök då jag insåg en grej, att jag påminner Ghöte om ett av hans döda marsvin (hoppas favorit!) och att Veronika aldrig kom på vad Kamel/Dromedar heter på grekiska. I need to know!

Star Bar på torsdagar får betyget;

Mysig lokal även om den mest var tom och de få som var där såg rätt sorgliga ut förutom vi då. Bartendern visst INTE vad han höll på med när han skulle höfta upp min Orgasm. Ja, jag menar drinken och det vet du.

(blogginläggsnamnet skrevs redan i fredags)

RSS 2.0