Inga tvivel

Jag har återupptäckt No doubt, hur jag nu kunnde glömma dem över huvud taget. Jag var en riktig nodoubtare när jag gick på högstadiet. I love spotify.

My all time favourite som håller genom alla år


Har jag sagt att jag hatar mitt liv på sistonde?

För det gör jag!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN vad jag hatar mitt liv!

Lagom liten etta med billig hyra och på bra adress på Kungsholmen.... Gick till 24åring som gick med i kön 20 Maj.

TJUGONDE MAJ!!

Varför fattade inte jag att det fanns en bostadskö!?! Jag fyller liksom fucking jävla

FÖRSTA MARS!!

Jag hade kunnat bo på kungsholmen nu! Med billig hyra och gångavstånd till jobbet!

Jag. hatar. mitt. liv.

Såhär känner jag mig

(bild tagen från google.se)

Vampire diaries och The Seeker

Vilken dynga. Seeker är sååå pinsamt och VD är verkligen för kidsen... det gick knappt att titta på. Vad fan ska mormor titta på då?! (Jag menar mig själv alltså)

Vad fan ska jag titta på?? Har sett alla Vänneravsnitt (nästan, och de jag inte sett har jag på DVD någonstans), jag hoppas på att få special edition av SATC-boxen i födelsedagspresent och jag har tröttnat på Gossipgirl som också är lite för barnsligt för en tant som mig.

Thank god för How I met your mother och Big Bang theory.

Vill avsluta med att kasta lite skit på Lovefilm.se... fan vad sega de är med att ta emot och skicka filmer! SJUKT SEGA. Filmen går iväg tisdag kväll, alltså har de filmen onsdag morgon. TORSDAG EFTERMIDDAG registreras det att jag skickat tillbaka filmerna. ALLTSÅ så får jag inga nya filmer till helgen. SUGER. OCH listan där man ger "wanted status" på filmerna ändrar sig hela tiden! Så om man flyttar något till första prio så är de helt plötsligt på andra prio när man kommer tillbaka! DÅLIGT Lovefilm.se, ni är liksom inget nytt längre.


Thank good for these two!
Alla bilder är från google.se

Ergo Proxy 2 och 3

Man får veta mer och mer om Vincent Law även om serien är precis lika skum som de första avsnitten. Gillar man anime, SF, katastroffilmer eller japanska filmer över huvud taget så borde man se Ergo Proxy. Storyn och karaktärerna är så jävla bra, jämfört med vilken typ av film som helst.

Bilderna är tagna från google.se


Lovefilm.se

Efter moget övervägande har jag bestämt mig för att signa till Lovefilm.se och första filmerna damp ner i lådan i torsdags.


Jag har skrivit om boken tidigare men jag orkade aldrig läsa ut den så jag tänkte att jag i alla fall skulle se filmen. Den var helt ok men kändes ihoptryckt. Jag gillar fransk film och Tillsammans är man mindre ensam har det där franska men boken är lång och handlar om hur trasiga människor läker sina sår (oh, vad dramatisk jag är då) och jag tycker att i många avsnitt av filmen så känns det inte att tiden går. Igår hatade han henne och var på samma mentala nivå som en 16 åring och idag har han kommit på att han är boven och åtgärdar alla problem under morgontimmarna.




Ergo Proxy är en animeserie där överlevande samlats i städer innuti kupoler. Över hälften av invånarna i staden är robotar som servar människorna på olika sätt. Storyn är; ett experiment har rymt, en "immigrant" är misstänkt för lite allt möjligt och konstiga virus sprids bland robotorna. Man förstår absolut ingenting av första avsnitten, den är välgjord, har intressanta karaktärer och värld. Jag älskar den.


One step closer

Äntligen godkännde banken att ge oss ett bostadslån! Det är så jävla krångligt att köpa bostad utan en mäklare och jag rekomenderar det verkligen INTE. Men jag förstår säljarna. 25 fucking tusen när lägenheten ska säljas för 210 000, i kristider där en budning är garanterat utesluten. Hey, det är inte Sthlm precis... butikerna stängde för 35 min sedan, på en lördag.


Då har man varit med om det

Två nya saker hände idag på "lös"träningen. (Tränar Walle på att vara lös. Han får inte gå ner från innergården och får inte gå fram till folk som passerar. Tid: ca 5 min/en till två gånger om dagen)

Ett: Jag väntade tills alla hade gått förbi innan jag släpper honom (av någon anledning så blev det en jävla trafik på går'n helt plötsligt). Släpper honom när kusten är klar. Katastrof! En kvinna som nyligen gick förbi kommer tillbaka! Till råga på allt så går hon MOT Walle istället för att hålla avståndet. "Shit nu kommer han börja hoppa på henne", tänker jag. Men ICKE! Walle tittade på henne i en sekund och började sedan sniffa vidare i snön. Sa jag att kvinnan passerade max 30 cm ifrån honom? STOLT matte.

Två: Eftersom Walle var så duktig nyss så fick han gå lös lite till som belöning. Katastrof! Det kommer en okänd kvinna gående. Walle springer dit och hoppar en bit ifrån henne. Jag joggar dit och ser att det är en grannes mamma och hon har dotterns mops med sig. Katastrof! Walle leker, mopsen leker, kärringen sparkar efter Walle medans hon skriker "jävla hundjävel" åt honom. Jag kommer fram, hundarna leker, kärringen ryter otrevligheter mot mig. Eftersom Walle inte lyssnar skriker jag åt honom (Det gjorde jag hela vägen fram iofs men jag tog i ordentligt). Han fattar och står stilla så jag kan koppla honom. Kärrigen fortsätter vara otrevlig. "Jävla hundjävel. Du ska inte ha hunden lös om du inte kan kontrollera honom. Du ska fan inte ha hund. Du är fan inte klok i huvudet... bla bla bla". Jag orkade inte ens lyssna på henne.

-Jo, han hade säkert ätit upp er båda två (jag fick äntligen en syl i vädret och av någon anledning kände jag inte för att be om ursäkt efter att hon försökt stampa med tjocka vinterkängor på min 6 kgs hund)

Jag kan väl sammanfatta dagens lösträning med att det var en dålig lydnadsprestation från min och Walles sida. Men får man bete sig hur som helst bara för att en hund är lös? Hon kunde liksom inte kontrollera sin hund fast den var i koppel så varför vara så dömmande och sjukt otrevlig?

Jag är ändå stolt över Walle. Han ville leka och den andra hunden ville leka hen också. Även om jag är rädd för att Walle ska bli skadad så är det ingenting emot hur rädd jag är för att han ska skada någon annan.

Jag är även stolt över mig själv som inte gav tillbaka med samma mynt som psykot. Ni som inte har hund och/eller håller med kärringen får faktiskt ursäkta, men hallå?! Jag fattar att man kan bli osäker när en hund kommer fram men att det skulle rättfärdiga att bli helt psyko... det kan ni köra upp någonstans.

Det var den helgen

Sjuk, tvätta, diska, dammsuga sängen. Svärmor låg över på akuten för att bevaka hjärtat.

Det var den helgen

RSS 2.0