Karl hjärta Erica

Foki har en rolig tävling på sin blogg just nu! Gå till inlägget för att delta.

Du tävlar om ett fint kärlekssmycke som kommer levereras i god tid till Alla Hjärtans Dag och är en perfekt present... men om jag blir den lycklige vinnaren så behåller jag det nog själv, mohahaha. Halsbandet, som finns i silver eller guldpläterat silver, är ett namnsmycke från Betties Galleria.


Bilden är tagen från fokis.se



Själv skulle jag vilja att halsbandet var i guldfärg så att det matchar förlovningsringen :)
och jag vet att Kalle skulle bli skiiitglad varje gång han såg mig använda ett sånt här halsband, för han är en romantiknörd som efter drygt två år är precis lika galet kär som jag fortfarande är.
(även om jag skulle kunna strypa honom 15 gånger om dagen när han inte städar upp sin jävla skit)


Dolce & Gabana

När man inte trodde dagen kunde bli bättre så får man en present! En ny(?) doft från DG som bara fins hos KICKS. Den är otroligt fräsch med en nyduschad känsla men såklart lite lyxigare än till exempel Dove (även om dove också luktar gott). Light Blue är sedan flera år min favorit och det här är första gången som jag verkligen känner att jag skulle kunna byta ut den... kanske, hehe.


Bilden är tagen från google.se


Första inlägget på nya datorn!

Har dragit med fotölj och fotpall bort till hörnet där det finns ett uttag. Pyjamas och morgonrock är på och Naruto 6,7 och 8 ligger bredvid mig. Ahhhh.

Nu har jag alltså skapat första blogginlägget på nya datorn, min dator :)


Igår var dagen jag slutade snacka

och fick igång verkstaden.

Datorn är nu köpt och installerad. Var till och med så vuxen att jag köpte Office! Det blev en "ordentlig" dator och inte en mini pc, en dm3 1075eo för att vara exakt.

Bilden är tagen från cdon.se

Den som väntar på något...

Äntligen! Roman Polanski lämnas ut till USA av Schweiz. I 32 år har gubbjävlen flytt undan rättvisan och hoppats att det skulle försvinna eller att han på något sätt skulle stå över rättssystemet.

Det är ett jävla skämt att han på fullaste allvar tycker att han ska få sitta i husarrest! I komforten av sitt eget hem! Vad kan han ha? 20 rum, 5 badrum, internet, dvd-samling, hemmabio, 72 kanaler... inomhus pool?

Polanski litar inte på det amerikanska rättssytemet säger han. Vad menar han att de ska göra? Som han inte förtjänar?



Läs även

msn Nyheter
DN

Man vet att man inte har lyckats

När man har haft max 50 unika personer på en dag och den enda som hör av sig för tycka till om det senaste inlägget är ens pojkvän så känner man sig inte riktigt som en lyckad bloggare.

Men, men. Ett fan är bättre än inget.

Varför är det ingen som svarar?

Haha... alltså, haha! Hur tänker en del människor?

Jag är 32 år gammal, skallig, singel och är så desperat att jag går med på pensionärmötesplatsen... och kallar mig själv EMOdesign.

Sett och kopierat från Blocket.se
Om emodesign vill stämma mig för uthägning så får han allt stämma blocket och mötesplatsen också

Rock a Doodle

Fatta att det här kan vara en av de bästa filmerna som någonsin har gjorts! Jag blev helt fucking jävla överlycklig när jag hittade soundtracket på Spotify! Om du inte sett den, se den då för i helvete!

Bilden är tagen från google.se

Här ovan ser ni omslaget vi hade på vår kära VHS och nedan har ni kanske en av världens svängigaste låtar?


Kopiera så syns du

Blogg.se är lite pinsamt ibland. Varför lägger de en blogg på startsidan vars inlägg är en kopia av ett inlägg från msn? Det känns inte inspirerande.

Ok, att bloggare skriver om samma saker hela tiden men när det redan är covered av den etablerade skvallersidan du kommer till VARJE GÅNG du loggar ut från din hotmail eller live så kanske man kan hitta ett mer intressant inlägg för dagen... eller var det för svårt, Blogg.se?


Detta inlägg var ett av de tre som visades i huvudfönstret på msn nöje



Detta låg ett par timmar senare ute på tjejen i frågas blogg


Idag kan vara dagen

Idag kan vara dagen då jag kommit över ett av mina största komplex! Alla som såg mitt första leg vet vad jag pratar om... bilden... bilden som bevisar den felande länken mellan apan och människan. Den är jag.

Men imorse så läste jag en artikel om att kvinnor är mer lika apor än vad män är... så det betyder att jag bara är helt normal när jag ser ut som en chimpans?

Dr. Seuss

Det nyaste inslaget till min Ipod är en ljudbokssamling med Dr. Seuss mest kända sagor. Berättelserna i sig är riktigt roliga och att man känner igen rösterna på uppläsarna höjer upplevelsen ytterligare. Tror att det var 7 böcker för 115:- helt klart värt det! (Harry Potter 6 kostade runt 700, allt är relativt)

Bilden är tagen från google.se


Årets gratisspel??

Återigen har någon annan gjort DET. Hittat något roligt till mig!

Follow the leader...

------------------------------------------------------------------------

Ha! Det finns såklart till världens bästa Ipod oxå!


Tänker drömma lite

Förr var jag alltid avundsjuk på och beundrade de som jobbade livet ur sig och levde som råttor för att sedan kunna göra helt fantastiska resor i 6 månader. Inte för resandets skull utan för moralen. Har aldrig kännt det där suget att jag bara måste ut och se världen (kanske ska tillägga att vi i familjen åkt på flertalet skidsemestrar, londontrippar, sommarveckor till Gotland, varit på Gran Canaria och lite ströställen i övriga Västeuropa... kan spela in lite) eller åka på suparresor med polarna. Det har inte varit min grej.

Men nu när jag blivit gammal... faaaan! vad jag längtar efter solsemestrar och exotisk kultur. Jag ska verkligen försöka spara semester i år. Jag ska spara semester i år! Sen i höst/vinter ska jag spana varje dag efter bästa och billigaste sista minuten resorna. Siktet är inställt på Thailand eller Afrika, minst två veckor.

Alla bilder är tagna från google.se

Jag kan ändå inte låta bli





Alla bilder är tagna från google.se

Jaja, nu har jag gnällt färdigt för idag

Av någon anledning så har väldigt många redan börjat fråga vad jag önskar mig när jag fyller år... och detta har ju fått mig att faktiskt tänka efter och längta! Men det är långt kvar till jul sedan så jag måste ju önska mig något riktigt bra... hmm.

  1. En bärbar dator. Men jag kan inte bestämma mig om jag bara vill ha en minidator eller en som det faktiskt går att spela på.
  2. En röd eller lila sjal från LVs nya djurkollektion



Bilderna är tagna från google.se


När blir man för stor?

Jag har upptäckt att jag slutat med en massa av mina favoritsaker sedan... ja, jag vet inte!

Spelar knappt spel längre. Tycker inte att nya spel är värda pengarna. Tröttnar snabbt och även om jag lyckas spela igenom spelet så vill jag inte längre spela om det som andra klasser.

Jag går inte till serieteket längre. Kunde sitta där i timmar och läsa en massa konstiga grejer eller för att desperat se om inte boken jag väntade på skulle lämnas tillbaka under dagen. Bland annat hittade jag en serie skapad av en tysk homosexuell man som skrev om just homosexuella män. Skitrolig. Han kanske inte var tysk förresten... kommer inte ihåg.

Jag brukade gå på bio var och varannan dag, mitt i veckan och mitt på dagen. Det som är bra med att gå mitt på dagen mitt i veckan är att det nästan aldrig är något folk! Det känndes helt jävla underbart att ha nästan hela Saga biografen för sig själv.

Sergelstorg-SFbokhandeln. En sträcka jag gått fler gånger än vad jag haft sex. Jag tyckte att det var så totalt värt det! "ÅH, det är inte långt alls, det går så fort." Det var så roligt på SF-bokhandeln. Jag önskade mig ALLT.

Läsa... läser inte ens varje ord i en manga längre.

Idag har jag aldrig tid för något av ovanstående. Jag hinner bara inte. Jag orkar bara inte. Vad fan har hänt med mig? Jag är 24 år gammal och har inte en ungjävel så långt ögat kan nå.

Varför tråkar jag bort mitt liv?

Äntligen börjar man bli kallad på lite visningar!

En ungdomslägenhet i Hässelby och en etta för 7K på Lidingö... men men.

Beggars can't be choosers!

Marabou Toffee Walnut

Äcklig. Den var verkligen äcklig. En av de största anledningarna till att jag är tjock är att jag inte kan låta bli att äta om det finns något att äta. Men den här hade jag inga som helst problem att låta bli. Vad tänkte Marabou på?

Bild tagen från google.se

Nytt år

Julen bringade mycket fina klappar som vanligt. Fick bland annat:

  • En fotoskrivare från HP med alla tänkbara bra funktioner (måste köpa ett nytt skrivbord så att den får plats bara)
  • Fotopapper och extra patroner
  • Törnrosa
  • Svärdet i stenen (fan vad bra den filmen är alltså)
  • Origins (film)
  • Stekpanna
  • Presentkort på coop
  • Presentkort på IKEA
  • 4 muggar designade av Lasse Åberg (julmuggar, så jag kan packa ner dem i en låda tills nästa år utan dåligt samvete... de är jättefina men jag har redan typ 50 muggar)
  • Tårtfat (tyvärr är det spårlöst försvunnet... det har väl party tillsammans med min internetbankdosa)
  • Historisk världsatlas (ja... jag önskade mig den)
  • T-shirt (av syrran... den framhöver varje härlig valk från hals ner till höftern)
  • Gråvit sjal
  • En hel del brödkorgar
  • Bärbar hårddisk till datorn
  • Lerpanna att ha i ugn
  • Allmanacka
  • Pengar
  • Lakan
  • Kryssning till Åland
Jag skriver "bland annat" utifall att jag skulle missat något. Fick lite småprylar också såsom godis från China town, London, och en snögubbemjukis.

Aja, måste gå och lägga mig så jag orkar upp till banken imorgon. Måste sätta in julklappspengarna så att jag får cash på kontot. Som sagt så har mitt tårtfat och internetbankdosa åkt på privat semester.

RSS 2.0